Irina Begu o înlocuieşte pe Mihaela Buzărnescu în al doilea meci de simplu. Cum ar putea arăta dublul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu FOTO AFP

Florin Segărceanu a hotărât ca în al doilea meci de simplu de azi, contra Franţei să o introducă pe Irina Begu în locul Mihaelei Buzărnescu, anunţă Digi sport

"Pot să îţi confirm asta, Irina va juca în al doilea meci de simplu. Există un plan şi pentru meciul de dublu, dar nu pot să vă spun mai multe. Îl las pe căpitanul nejucător să se gândească şi să ia cea mai bună decizie", a spus Adrian Cruciat, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Aşii Tenisului.

Irina Begu şi Kristina Mladenovic nu s-au întâlnit niciodată, însă în confruntările directe cu Alize Cornet bucureşteanca are un palmares pozitiv.

Irina Begu şi Monica Niculescu trebuiau să facă pereche la dublu. În condiţiile în care bucureşteanca va termina meciul său de simplu cu doar câteva zeci de minute înainte de startul dublului, e foarte probabil ca ea să nu mai joace.

Raluca Olaru, cu rezultate foarte bune în startul acesta de sezon, ar putea să facă echipă cu Niculescu. Nu în ultimul rând, e posibil ca Halep să evolueze şi la dublu, mai ales că a avut rezultate bune la Miami.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite