Islanda, dezavantajată: Câţi fani au pierdut nordicii la meciul cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Islanda - România (joi, ora 21.45, Pro TV) se va juca pe arena „Laugardalsvollur“ din Reykjavik. Tribunele nu vor fi goale, aşa cum şi-ar fi dorit FRF, însă nordicii nici n-au reuşit să profite la maxim de susţinerea fanilor.

Chiar dacă directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a spus, luni seară, că Islanda - România se va juca fără spectatori, realitatea e alta. 

Federaţia Islandeză de Fotbal (KSI) a anunţat pe site-ul oficial că până la 1.000 de oameni vor fi în tribunele arenei „Laugardalsvollur“. În mod normal, potrivit protocoalelor UEFA, islandezii ar fi putut aduce până la 2.940 de suporteri la meci, în condţiile în care capacitatea stadionului e de 9.800 de locuri, iar UEFA permite ca, în acest an pandemic, 30% din locuri să fie ocupate. 

Din cauza trendului crescător de cazuri noi însă, autorităţile din Islanda au convenit ca maxim 1.000 de oameni să fie la meci. 

„350 de bilete vor fi puse în vânzare online. 100 de bilete vor ajunge la gruparea Tolfan, care susţine naţionala sub sloganul <<al 12-lea jucător>>, iar 450 de bilete vor ajunge la diverse firme şi companii care au parteneriat cu federaţia. Deci, în total, vor fi vreo 900 de fani pe stadion“, ne-a spus jurnalistul Sindri Sverisson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite