Israelienii au dat de Tamaş: Singurul mesaj transmis de fundaşul român după o zi întreagă în care a fost dat dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamas

Gabi Tamaş stârneşte compasiunea celor care, periodic, află despre escapadele sale bahice. Ultimul episod e de-a dreptul tragicomic.

Hapoel Haifa i-a prelungit, de curând, contractul lui Gabi Tamaş (35 de ani) şi i-a acordat şi banderola de căpitan pentru a-l responsabiliza. 

Rezultatul? După un amical jucat, sâmbătă, de formaţia israeliană cu CS Mioveni, Tamaş a dispărut! El a postat o poză pe Facebook la ora 3 dimineaţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar a doua zi, când colegii săi au coborât din camere pentru a lua micul dejun, fundaşul român a fost de negăsit!

Tamaş a ratat şi şedinţa de antrenament şi, în ciuda tentativelor disperate ale oficialilor de la Hapoel Haifa de a-l contacta, Gabi n-a răspuns la niciun apel . Asta până aproape de ora 21.00, atunci când, potrivit jurnalistului isrelian, Beno David, cel care colaborează cu „Gazeta Sporturilor“, Tamaş a dat un prim semn.

Beno David a explicat că Oren Sterling, directorul general al lui Hapoel aflat în relaţii deosebite cu Tamaş, a anunţat că a primit un telefon de la fotbalist. Gabi l-a asigurat că e bine şi i-a cerut lui Sterling să transmită şi familiei sale, inclusiv soţiei, că totul e în regulă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite