Istvan Kovacs, apărat de şeful arbitrilor după ce a dat un penalty controversat în derbyul Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Deşi mai mulţi foşti arbitri şi oameni de fotbal au spus că a greşit, Istvan Kovacs este apărat de preşedintele CCA, Kyros Vassaras, care a precizat că sistemul VAR a fost aplicat corespuzător în faza în care brigada de arbitri a acordat penalti în prelungirile primei reprize pentru CS Universitatea Craiova.

“În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalti văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp şi aflată într-o poziţie nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 şi va sesiza comisiile abilitate”, scrie frfr.ro.

Echipa CS Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate golurile au fost înscrise din penalti, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite