Istvan Kovacs, reacţie de bun simţ după ce l-a repezit pe Florinel Coman: Ce a declarat despre incidentul de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centralul meciului de pe „Ion Oblemenco“ l-a expediat pe fotbalistul FCSB-ului, spunându-i de două ori „Dispari!“. Astăzi, arbitrul din Carei a comentat episodul din Bănie.

CS U Craiova – FCSB, scor 0-1, a fost un meci atât de slab, încât, după terminarea lui, s-a vorbit cel mai mult despre faza în care arbitrul Istvan Kovacs (35 de ani) s-a răstit la Florinel Coman. 

Dacă unii au cerut ca centralul din Carei, al cărui zi de naştere e chiar astăzi, să fie pedepsit, în schimb, alţii, în frunte cu fostul arbitru internaţional, Cristi Balaj, i-au luat apărarea lui Kovacs. Acesta a avut, la rândul său, un punct de vedere oficial pe care l-a oferit pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Ce a spus Istvan Kovacs?

*Cuvintele pe care le-am folosit nu au fost cele adecvate şi cele care sunt recomandate de Comisia Centrală a Arbitrilor. Comportamentul meu nu a fost unul abuziv, dar recunosc că am greşit. Îmi cer scuze faţă de jucător pentru cuvintele rostite. Am greşit, sunt om, am cedat presiunii partidei. 

*Este prima dată când mi se întâmplă acest lucru şi, cu siguranţă, va fi şi ultima oară. Sper ca arbitrii tineri să ia doar lucrurile pozitive din comportamentul meu, nu părţile negative!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite