Italia, în alertă din cauza coronavirusului. UPDATE: patru meciuri din Serie A, amânate. Echipa lui Ionuţ Radu are şi ea de suferit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul de cazuri de persoane infectate cu Coronovarus în Italia este în creştere, motiv pentru care premierul Giuseppe Conte a anunţat amânarea tuturor evenimentelor sportive în regiunile Veneto şi Lombardia.

UPDATE: Un al patrulea meci din Serie A a fost amânat. Este vorba despre partida Torino - Parma. Portarul român Ionuţ Radu făcea parte din lotul Parmei.

Ştirea iniţială:

Trei meciuri din Serie A programate duminică, 23 februarie, au fost amânate, printre care şi duelul numărului trei din Italia, Inter.

Partidele Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari şi Inter Milano-Sampdoria se vor juca la o dată ulterioară, ce urmează a fi stabilită, după ce sâmbătă s-au înregistrat două decese în Italia din cauza coronavirusului.

Tot sâmbătă, autorităţile italiene au dispus amânarea a 42 de meciuri de la nivel amator sau de tineret, dar şi partide de fotbal din Serie C sau Serie D. Totodată, meciul din Serie B dintre Ascoli şi Cremonese (echipă la care evoluează şi românul Vasile Mogoş) a fost şi el amânat, „Gazeta Sporturilor“ anunţând că cei 79 de fani ai echipei oaspete ajunşi la stadion au fost trimişi de urgenţă înapoi, în autobuze speciale.

Potrivit sursei citate, se ia în calcul şi posibilitatea ca returul meciului Inter - Ludogoreţ, din optimile Ligii Campionilor, programat săptămâna viitoare, pe 27 februarie, să se joace fără spectatori, din motive de securitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite