Italia a luat decizia de care România fuge: Anunţul zilei în ţara unde sunt aproape 31.000 de morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriele Gravina, preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, a obţinut o victorie importantă pentru sportul-rege
Gabriele Gravina, preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, a obţinut o victorie importantă pentru sportul-rege

România a avut două luni la dispoziţie pentru a pregăti un plan concret de relaxarea restricţiilor, însă nici acum, cu ceva mai mult de o zi înaintea terminării stării de urgenţă, nu ştim exact ce ne aşteaptă.

Pe când România a pierdut timpul în ultimele săptămâni, în restul Europei s-a muncit intens la pregătirea unor planuri de relaxare, pe mai multe etape, pentru toate domeniile de activitate. 

Dacă la noi, astăzi, ministrul Sporturilor a repetat, practic, ceea ce se ştia de câteva zile. şi anume faptul că după 15 mai se va permite reluarea antrenamentelor pentru sportivii de performanţă, fără a pomeni nimic despre reînceperea competiţiilor, în alte ţări situaţia arată cu totul altfel. 

Germania va începe din acest weekend partidele din Bundesliga, la nivelul primelor două ligi. Şi, până la finalul lunii, foarte multe alte ţări vor da drumul şi ele la fotbal. Inclusiv Italia, o ţară care se apropie de 31.000 de morţi din cauza coronavirusului, a anunţat, astăzi, data reluării campionatului de fotbal.

Concret, antrenamentele echipelor se vor relua după 18 mai, iar apoi meciurile se vor disputa, bineînţeles cu porţile închise, după 13 iunie. Iată cum arată situaţia în alte campionate de pe bătrânul continent:

Ţară Când încep meciurile

Bulgaria 5 iunie

Cehia 23 mai

Croaţia 30 mai

Danemarca 28 mai

Ungaria 23 mai

Islanda 5 iunie

Norvegia 16 iunie

Polonia 29 mai

Portugalia 4 iunie

Serbia 30 mai

Turcia 12 iunie

Ucraina 30 mai

CITEŞTE ŞI:

România „măcelăreşte“ sezonul fotbalistic: Decizia va fi atacată în instanţă!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite