Italianul Nicolo Turchetti a câştigat cea de a III-a ediţie a Chitila Open Tennis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul Nicolo Turchetti a câştigat cea de a III-a ediţie a Chitila Open Tennis, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-4, pe Vlad Andrei Dancu.

“În primul rând felicitări adversarului meu pentru cum a jucat în acest turneu. Apoi felicitări organizatorilor şi sponsorilor. Totul a fost perfect. A fost prima mea finală câştigată şi sper că voi continua tot aşa. Mulţumesc tuturor!, a declarat Turchetti.  “Mă bucur că am reuşit să organizăm şi această ediţie a Chitila Open Tennis.A fost un turneu de succes, o competiţie frumoasă, cu multe jocuri de calitate. Ne bucurăm că am venit să evolueze jucători din multe ţări şi am avut români printre câştigători. Am decis să devenim parte a acestui circuit important de tenis tocmai pentru a încuraja cât mai multă lume, mai ales tinerii să se îndrepte către sport. Îmi exprim dorinţa şi speranţa să ne întîlnim din nou aici şi la anul pentru ca iubitorii tenisului să aibă parte de un real specatacol, iar copiii să aibă ce să înveţe”, a declarat primarul oraşului Chitila, Emilian Oprea.

Perechea Vasile Antonescu/ Mircea Alexandru Jecan a câştigat cea de-a III-a ediţie a Chitila Open Tennis, după ce a învins în finală, cu scorul de 4-6, 6-3 [10-8], dublul Andrei Ştefan Apostol/ Nicolae Frunză.

Clubul Sportiv Chitila, în parteneriat cu Primăria Chitila şi Fundaţia PRO Chitila, în colaborare cu Federaţia Română de Tenis a organizat cea de-a III-a ediţie a turneului internaţional din cadrul Circuitului Pro al ITF Men’s Pro Circuit Tournament, Chitila Open Tennis. Este pentru al doilea an consecutiv când turneul este dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite