Italienii râd de Tătăruşanu: Ce a făcut AC Milan după ce a ajuns pe mâna portarului român VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

Portarul de 35 de ani a renunţat la echipa naţională pentru a se concentra asupra carierei sale de club. Doar că e mai mereu rezervă sub comanda lui Stefano Pioli, iar acum, când va ajunge titular datorită conjuncturii, promovarea sa între buturi le dă emoţii fanilor.

Ciprian Tătăruşanu a semnat cu AC Milan, în septembrie 2020, iar de atunci a adunat fix cinci apariţii în tricoul „Diavolului“. 

Chiar dacă bilanţul său în aceste partide nu e rău deloc (în trei meciuri a închis poarta şi, per total, a luat cinci goluri), „Tătă“ nu şi-a depăşit statutul de al doilea portar.

În sezonul trecut, el a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma, ceea ce era de înţeles, în condiţiile în care internaţionalul italian era un „zeu“ la Milan. Doar că, inclusiv după plecarea lui Donnarumma la PSG, în vară, Tătăruşanu a rămas „lipit“ de bancă. Pentru că AC Milan l-a transferat pe francezul Mike Maignan. Acesta a fost titularizat imediat de antrenorul Stefano Pioli.

Problema e că Maignan se va opera acum şi poate lipsi, între două şi şase săptămâni de pe gazon. Ceea ce înseamnă că Tătăruşanu va deveni titular. Oficialii Milanului s-au mişcat însă repede şi astăzi l-au adus pe Antonio Mirante (38 de ani), liber de contract de când a părăsit AS Roma, în iulie 2021. 

Faptul că Milan s-a grăbit să aducă un goalkeeper de 38 de ani, imediat după ce a rămas în Tătăruşanu a devenit prilej de ironii pe reţelele de socializare, după cum se poate vedea mai jos:

Tatarusanu
Tatarusanu

Nu e prima dată când Tătăruşanu e luat peste picior în Italia. Anul trecut, un fan al Milanului a realizat chiar o scenetă în care l-a luat peste picior pe goalkeeper-ul român, după cum se poate vedea mai jos: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite