Jakob Vestergaard a lăsat CSM Bucureşti pentru a deveni selecţionerul unei naţionale puternice din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Jakob Verstergaard, fost antrenor al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea şi director tehnic al grupării CSM Bucureşti, a devenit selecţionerul naţionalei de handbal feminin a Germaniei.

Antrenorul Jakob Vestergaard, director tehnic al CSM Bucureşti, a devenit oficial selecţionerul Germaniei. Danezul va conduce pentru prima dată naţionala feminină germană la Trofeul Carpaţi de la Cluj (20-21 martie), la care va participa şi României, alături de Brazilia şi Suedia.

Vestergaard, care a mai antrenat în cariera sa pe Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Viborg, va antrena Germania până în 2017, urmând să participe cu naţionala "panzerelor" la Campionatul Mondial din 2015, Campionatul European din 2016 şi Campionatul Mondial din 2017, pe care Germania îl va organiza. 

"Este o mare onoare faptul că federaţia germană are încredere în mine", a declarat Jakob Vestergaard după semnarea contractului, citat de site-ul oficial al EHF.

Datorită semnării contractului cu Federaţia Germană de Handbal, Vestergaard a reziliat deja înţelegerea cu CSM Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite