Jaqueline Cristian continuă cursa, după o revenire frumoasă în faţa Irinei Begu. Winners Open: programul semifinalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaqueline Cristian
Jaqueline Cristian

Winners Open, turneul demonstrativ de tenis de la Cluj, şi-a stabilit, vineri, semifinalele: Irina Begu a câştigat Grupa B şi o va înfrunta pe tiza sa, Irina Bara, în timp ce Gabriela Ruse, neînvinsă în Grupa A, se va duela cu colega sa de generaţie şi partenera de dublu alături de care a jucat finala BRD Bucharest Open 2019, Jaqueline Cristian.

Învinsă în primul său meci la Winners Open de Miriam Bulgaru, Jaqueline Cristian a reuşit o nouă surpriză plăcută, ce ne aduce aminte de startul său excelent de an şi memorabilul meci din Fed Cup, învingând-o acum pe Irina Begu, 1-6, 6-4, 11-9. Victoria cu 2-0 la seturi a Irinei Begu în faţa lui Miriam Bulgaru a stabilit, practic, ierarhia Grupei B, Begu şi Cristian avansând spre semifinale datorită setaverajului.

Prima semifinală de la Winners Open, Irina Begu - Irina Bara, se joacă sâmbătă, de la ora 14.00. A doua semifinală, dintre Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse, va înccepe în jurul orei 15.30.

Finala turneului este programată duminică, de la ora 14.00. Câştigătoarea va completa distribuţia meciului demonstrativ de dublu mixt ce va pune punct evenimentului de la Cluj, cu Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil la start.

Citeşte şi:

„Adevărul“, cu Marius Copil la „Muzeul Jucăriilor“: „Am fost rău când eram mic! Tăiam cu fierăstrăul câte un picior la fiecare scaun din casă“

„Păpuşa Nadia“. Povestea revoluţionarei jucării produse la „Arădeanca“:  „O putea da pentru un guler de vulpe argintie“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite