Sport

articolul anterior articolul urmator

JO 2020, gimnastică: Drăgulescu şi-a încheiat participarea la Tokyo! Ce a declarat după ratarea calificării în finală

2
25 Jul 2021 01:45:32
Autor: Vincentiu Mihaiu

Singurul gimnast din lotul deplasat de România la Tokyo, Marian Drăgulescu, a ratat, sâmbătă dimineaţa, calificarea în finală la sărituri, singura probă în care a luat startul la Jocurile Olimpice.

Sportivul în vârstă de 40 de ani a fost primit 13.466 la prima săritură şi 14.533 la cea de-a doua, pentru o medie de 13.999, punctaj cu care a ratat calificarea în finala competiţiei. 

”Am fost foarte aproape să reuşesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrăţişăm eu şi antrenorul meu Ştefan Gal şi mulţumim tuturor pentru suport şi pentru gândurile frumoase. Îi vom urmări mai departe pe colegii noştri şi le vom ţine pumnii strânşi”, a transmis Marian Drăgulescu după calificările la sărituri.

La JO de la Tokyo, România va mai fi reprezentată în concursurile de gimnastică de Larisa Iordache, participantă în calificări la bârnă şi de Maria Holbură, care va lua startul la toate cele patru aparate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Tăunu
25.07.2021, 11:22:03

Să trimiți un sportiv de 40 de ani la JO numai într-o democrație putrădă se poate întâmpla !

-9 (9 voturi)
t mihai
25.07.2021, 12:09:56

Andrew Hoy (62), Geir Gulliksen (61), Abdelkebir Ouaddar (59 ) si Phillip Dutton (57) sunt ceva mai tineri decât Marian Drăgulescu, si sunt si ei la Tokyo ... Dar nu ma mir ca faci comentarii idioate, te-a descris bine, Umberto: «Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivității. Erau imediat puși sub tăcere, în timp ce acum au același drept la cuvânt ca și un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor». Umberto Eco

+4 (4 voturi)
Modifică Setările