JO 2020 Tokyo: Bucurie în formă pură! Cum au sărbătorit canotoarele câştigarea primei medalii de aur a României VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bodnar radis

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au reuşit o perfomanţă fantastică, miercuri dimineaţa, cele două triumfând în finala probei de dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La scurt timp după ce au câştigat o cursă dominată în totalitate, fetele noastre au urcat pe podium pentru a îşi primi binemeritatele medalii. Până la aducera acestora, Ancuţa şi Simona au dat frâu liber bucuriei şi au început să ţopăie ca nişte copile, aşa cum se poate vedea în imaginile de mai jos. 

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Octavian Morariu, fost preşedinte al COSR, actual membru CIO pentru România.

Podiumul probei de dublu vâsle feminin:

1. ROMÂNIA         6:41.03

2. Noua Zeelandă 6:44.82

3. Olanda              6:45.73

Fetele noastre, campioane europene şi vicecampioane mondiale, au adus a doua medalie pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice, după argintul obţinut, sâmbătă, de Ana Maria Popescu la spadă. La mai puţin de o oră după triumful celor două canotoare, ţara noastră a câştigat o nouă medalie, una de argint, prin Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berari şi Cosmin Pascari, care au terminat pe locul secund cursa de patru rame masculin.

Copiază

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite