JO 2020 Tokyo, fotbal: CTP, devastator cu naţionala olimpică a României! Cum a catalogat echipa lui Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

România s-a calificat la turneul olimpic de fotbal, după o aşteptare de 57 de ani, Ce s-a întâmplat însă, astăzi, la Kashima, a risipit entuziasmul participării şi ne-a arătat cât de mult am decăzut.

România a primit o veritabilă corecţie fotbalistică, astăzi, la Kashima. Nu atât înfrângerea suferită în faţa Coreei de Sud (0-4) a durut, ci mai mult a deranjat modul în care au cedat jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi. Pentru că, având o echipă cârpită, fără mulţi oameni de bază, era clar că România porneşte cu şansa a doua, în faţa asiaticilor. Nimeni nu se aştepta însă la o replică atât de slabă a tricolorilor. 

Iar Cristian Tudor Popescu, care comentează fotbalul extrem de rar, a fost şi el indignat de ce a văzut la televizor. De aici şi postarea acidă pe care a avut-o pe contul său de Facebook.

Ce a scris Cristian Tudor Popescu?

O ciurdă speriată, vopsită în tricolor

Chiar dacă mi-am pus ceva speranţe în Mirel Rădoi, nu pot să n-o spun: aşa-zisa reprezentativă olimpică de fotbal a României, ajunsă la Tokyo, stârneşte mila. Acesta pare a fi sentimentul care i-a făcut pe coreeni să ne dea doar 4 goluri.

Nişte băieţi făcuţi grămadă, din care sare mingea ca din colţul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea, fugind ca să nu-i lovească balonul, un portar care o scapă din mâini printre picioare. Primitivism, rigiditate, orbecăială ziua-n amiaza mare. O neputinţă înghesuită pe jumătate de teren, căci de centru trec mai rar.

Nu înţeleg cum de nu-i crapă obrazul domnului Mirel Rădoi să arate, nouă şi lumii întregi, această ciurdă speriată, vopsită în tricolor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite