JO 2020 Tokyo, înot: Americanii au pus ochii pe Popovici! Antrenorul său admite: „Sunt contacte în SUA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Popovici
David Popovici

Considerat un adevărat fenomen, puştiul de doar 16 ani e deja o ţintă atractivă pentru ţările care domină sportul mondial.

„Cerul e limită!“, e o vorbă care se potriveşte perfect pentru cariera lui David Popovici. 

Dacă la doar 16 ani, el deja concurează la Jocurile Olimpice şi se bate de la egal la egal cu „bestiile“ din bazin, aşa cum a şi spus într-un interviu remarcabil aici, e clar că, pe măsură ce se va dezvolta fizic şi va dobândi experienţă, David va deveni şi mai bun. Înfiorător de bun!

De acest lucru s-au convins şi americanii! Care, potrivit spuselor lui Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, încearcă deja să-l atragă pe puştiul român la Universităţile din Statele Unite. 

„Sunt contacte în SUA, dar când ajungi la un anumit nivel nu ştiu cât te mai ajută sistemul NCAA (n.r. - sportul american la nivel universitat). Şi nu ştiu dacă David chiar asta îşi doreşte. Poate vrea să rămână în ţară sau în Europa, la o facultate. Opţiunile sunt deschise şi foarte vaste. Decizia îi va aparţine doar lui şi familiei“, a spus Adrian Rădulescu, pentru gsp.ro.

David e elev la Liceul „George Coşbuc“, bilingv, româno-englez. „Nu prea e atras de ştiinţele exacte, mai mult pe istorie, geografie. Chiar avem un joculeţ simpatic între noi, când trebuie să recunoaştem steagurile unor ţări, ne contrazicem dacă e Mali sau Senegal sau Camerun. Iar «micul Google» le recunoaşte imediat“, a mai povestit Adrian Rădulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite