JO 2020 Tokyo, tenis: Victorie uriaşă pentru România! Niculescu şi Olaru au dat lovitura, la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Olaru - Monica Niculescu
Raluca Olaru - Monica Niculescu

Cele două românce sunt în optimi, după un meci fabulos, în care au trecut de o pereche de Top 20 mondial, favorita numărul 5.

România a ratat şansa câştigării unei medalii în proba de tenis, odată cu accidentarea Simonei Halep, însă a debutat cu dreptul în competiţia rezervată sportului-alb.

La dublu, singura pereche românească prezentă pe tablou, cea formată din Raluca Olaru (40 WTA la dublu) şi Monica Niculescu (58 WTA) a furnizat surpriza zilei! Pentru că româncele au învins perechea taiwaneză formată din Latisha Chan (20 WTA la dublu) / Hao-Ching Chan (20 WTA la dublu), favorita numărul 5.

După un duel sufocant, de o oră şi 58 de minute, româncele s-au impus cu 7-5, 1-6, 10-6. În optimi, Niculescu şi Olaru vor întâlni perechea care se va impune în meciul Perez / Stosur (Australia) - Ostapenko / Sevastova (Letonia).

Astăzi, după ora 11.40, ora României, Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 168 WTA), singura noastră reprezentantă în proba de simplu, va debuta în competiţie, urmând să o întâlnească pe Alison Riske (SUA, 31 de ani, 36 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite