John Higgins şi Ken Doherty au deschis sezonul de snooker din România. Ronnie O'Sullivan revine în aprilie la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Higgins a jucat aseară la Cluj-Napoca şi va reveni în octombrie pentru Campionatul European
John Higgins a jucat aseară la Cluj-Napoca şi va reveni în octombrie pentru Campionatul European

România îşi face loc pe harta snookerului mondial cu patru spectacole demonstrative, dar şi cu un turneu oficial la care vor participa cei mai buni jucători din lume .

Primul eveniment snookeristic s-a desfăşurat aseară la Cluj, în Sala Horia Demian, şi i-a avut ca invitaţi de gală pe John Higgins şi Ken Doherty. Foşti campioni mondiali, scoţianul şi irlandezul au fost arbitraţi de românul Alex Crişan şi au lovit bilele şi în compania a doi jucători români, Claudiu Ilea şi Lorin Druţă. Evenimentul a fost prezentat de Marius Ancuţa, comentator Eurosport de snooker.

Următoarele patru evenimente ce se vor derula în 2016 sunt:
2-3 aprilie - la Circul Globus din Bucureşti revine Ronnie O’Sullivan, după o experienţă fantastică pe care a trăit-o anul trecut împreună cu Stuart Bingham. De data aceasta, Ronnie va fi însoţit de alţi trei titani ai jocului, Stephen Hendry, Steve Davis şi Jimmy White.Hendry este în continuare cel mai titrat jucător de snooker, cu şapte titluri de campion mondial în vitrină. 

22 mai – tot la Circul Globus din Bucureşti vin Mark Selby, Judd Trump şi Neil Robertson, trei dintre cei mai reprezentativi jucători din noua generaţie

11-12 iunie – la Cluj, în Sala Polivalentă, va avea loc un patrulater de lux, cu Mark Selby, Neil Robertson, Shaun Murphy şi Steve Davis.

3-9 octombrie – tot la Sala Polivalentă din Cluj are loc primul turneu oficial pe care îl va găzdui România. Sub titulatura de European Championship, cei mai buni 128 de jucători din lume vor lua startul la această competiţie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite