John McEnroe nu o vede bine pe Emma Răducanu: „A fost un şoc incredibil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Răducanu FOTO EPA-EFE
Emma Răducanu FOTO EPA-EFE

Fostul tenismen John McEnroe a declarat că a fost surprins de uşurinţa cu care Emma Răducanu îşi schimbă antrenorii.

"Nici eu nu am crezut într-un antrenor cu normă întreagă, aşa că depinde foarte mult de jucător. Azi, se pare că fiecare jucătoare are un antrenor şi nu-mi amintesc cine a fost când a câştigat US Open, dar trebuie să recunosc că am fost surprins că s-au despărţit după ce ea a câştigat trofeul. A fost un şoc incredibil pentru ea să câştige US Open. Nu sunt suficient de apropiat de situaţie pentru a înţelege ce se întâmplă, dar sunt sigur că sunt mulţi oameni care ar dori să o antreneze. Nu sunt sigur unde se află ea din punct de vedere fizic sau psihic în acest moment", a declarat McEnroe, potrivit dailymail.co.uk.

Răducanu, în vârstă de 19 ani, s-a despărţit, luna trecută, de tehnicianul german Torben Beltz luna trecută, fiind în căutarea unui al patrulea antrenor într-un an, după ce a lucrat cu Nigel Sears la Wimbledon şi cu Andrew Richardson la US Open.

Jucătoarea britanică, locul1 2 WTA şi cap de serie numărul 12, va evolua cu Linda Noskova din Cehia, lcoul 184 WTA, venită din calificări, în primul tur al French Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite