Jucatoarea Carla Suárez Navarro, calcule noi în privinţa retragerii: când este preconizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carla Suárez Navarro , numărul 68 WTA FOTO Arhivă personală/Facebook
Carla Suárez Navarro , numărul 68 WTA FOTO Arhivă personală/Facebook

Carla Suárez Navarro a vorbit, despre retragerea sa din tenis, încă din luna decembrie a anului trecut, însă, între timp, a reconsiderat decizia.

Carla Suárez Navarro îşi pregăteşte retragerea de câteva luni, doar că, între timp, este posibil să aibă loc mai târziu, decât a preconizat. 

Date fiind amânările sau reprogramările unor competiţii sportive, printre care şi în lumea tenisului, jucătoarea spaniolă ia în calcul să pună racheta deoparte, abia anul viitor.

„Nu m-am răzgândit în privinţa retragerii. Aproape 100% va fi, în acest an. Vom vedea dacă voi mai putea să joc tenis, în acest an, sau nu. Turneul meu preferat de la Madrid a fost anulat, la fel şi Olimpiada va fi anulată, cel mai probabil. 

Dacă nu mai jucăm, în 2020, voi lua în calcul posibilitatea de a ma retrage la Madrid 2021”, este cea mai recentă declaraţie a sportivei iberice, conform „Punto de Break”.

În vârstă de 31 de ani, Carla Suárez Navarro are un palmares care cuprinde două titluri WTA la simplu, nouă finale disputate în acelaşi circuit, semifinale la Roland Garros şi sferturi de finală la Australian Open. De-a lungul carierei, cel mai bun loc ocupat în ierarhia tenisului mondial a fost în Top10, respectiv pe a şasea poziţie, în prezent fiind numărul 68 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite