Jucător fugar la Astra: Şumudică a povestit cum a aflat de plecarea lui Takayuki Seto. Unde e acum japonezul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După opt ani petrecuţi în România, cel mai longeviv stranier din Liga I a părăsit gruparea giurguiveană, fără ca noul său club să plătească suma stipulată în contract.

Astra aşteaptă crucialul meci cu Steaua (miercuri, ora 21.45, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV, Antena 1), însă pregătirea jocului a fost perturbată de plecarea bruscă a lui Takayuki Seto din lot.

Mijlocaşul japonez de 29 de ani a ajuns la o înţelegere cu Osmanlispor, o formaţie nou-promovată în prima ligă turcă, acolo unde va fi coechipier cu Gabi Torje. Totuşi, într-o intervenţie la Digi Sport, antrenorul Astrei, Marius Şumudică s-a arătat uimit de condiţiile în care Takayuki Seto a fugit de la club.

Ce a spus?

„Nu l-am folosit la Timişoara, l-am odihnit şi l-aş fi băgat cu Steaua. Seto m-a sunat de pe aeroport şi mi-a mulţumit pentru tot ce am făcut pentru el, iar eu i-am explicat că nu poate să părăsească clubul aşa. Eu sunt antrenor, acestea sunt probleme de conducere“, şi-a început discursul tehnicianul giurgiuvenilor. 

El a explicat că, probabil, mijlocaşul japonez a plecat, mizându-se pe o clauză din contractul său cu Astra.

„Am o părere de rău pentru această plecare, deoarece am pierdut un caracter şi un om extraordinar, un om care făcea parte din grupul nostru. N-am avut cum să mă împotrivesc, pentru că el terminase contractul şi a acceptat să mai rămână doar cu această clauză de reziliere, la suma aceasta accesibilă (n.n. 300.000 de euro), ca să poată să plece. A apărut acest club din Turcia, care trebuie să plătească acum 300.000 de euro. Totuşi, ei n-au cerut contul clubului, iar jucătorul a părăsit echipa, e deja la Istanbul. S-a dus să facă vizita medicală, dar fără acordul nostru. Cluburile n-au luat legătura până acum! Jucătorul mai are un an de contract şi nu poţi să iei un jucător în plin campionat, fără să virezi banii“, a adăugat Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite