Jucătorii de tenis au probleme nu doar la Adria Tour. Cel mai nou caz confirmat de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frances Tiafoe, pozitiv la coronavirus
Frances Tiafoe, pozitiv la coronavirus

Americanul Frances Tiafoe (22 ani, 81 ATP) a anunţat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, luând automat decizia de a se retrage de la DraftKings All-American Team Cup, un eveniment demonstrativ organizat în Statele Unite.

După ce lumea l-a crucificat pe Novak Djokovici pentru că a organizat un mini-circuit demonstrativ de tenis în cadrul căruia au fost ignorate măsurile de prevenţie anti-COVID-19, tenisul are parte de un nou caz de infectare, de această dată în Statele Unite, ţară ce îşi doreşte să găzduiască un turneu de Mare Şlem, începând cu data de 31 august.

Tiafie a jucat un meci, vineri, învingându-l pe Sam Querrey, însă apoi a fost re-testat în regim de urgenţă, după ce s-a simţit rău şi a prezentat simptome specifice noului coronavirus, scrie tennis.com. Americanul a fost la un pas de abandon în timpul duelului cu Sam Querrey, însă a afirmat că a forţat pentru fani, impunându-se în cele din urmă cu 6-4, 7-6(5).

Competiţia din Statele Unite a avut şi ea parte de spectatori, însă doar 450, în loc de câteva mii, câţi au participat la Adria Tour.

Frances Tiafoe a transmis, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, că fusese testat în urmă cu o săptămână, în Florida, rezultatul fiind negativ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite