Fotbaliştii au vrut să boicoteze meciul cu Steaua, dar Porumboiu i-a întors din drum. Ce le-a promis patronul jucătorilor lui FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi jucătorii Vasluiului n-au vrut să se prezinte la meciul cu Steaua din etapa a 27-a a Ligii 1, Adrian Porumboiu a intervenit în cele din urmă şi i-a convins pe fotbalişti să vină în Ghencea pentru a juca împotriva campioanei en-titre.

Din cauză că n-au mai fost plătiţi de patru luni de Adrian Porumboiu, jucătorii Vasluiului au vrut să boicoteze meciul cu Steaua din campionat. La auzul acestei intenţii a jucătorilor vasluieni, omul de afaceri a reacţionat prompt şi a convocat o şedinţă cu toată echipa, în cadrul căreia îi va anunţa pe fotbalişti că vor primi o parte din salariile restante, scrie fanatik.ro.

”Lucrurile se vor calma şi jucătorii vor evolua cu Steaua! Jucătorii îşi vor lua o parte din salariile promise şi vor face deplasara în Bucureşti. La fel se va întâmpla şi cu diferendul dintre Ciprian Damian şi Adrian Porumboiu, vor ajunge la o înţelegere, dar sunt şanse mici ca anunţul să se facă în această săptămînă”, au spus surse din anturajului echipei FC Vaslui.

La rândul său, Porumboiu a dat de înţeles că meciul se va disputa în cele din urmă, invocând faptul că jucătorii vasluieni trebuie să respecte adversarii şi competiţia. “Nu vreau să comentez prea multe, însă e normal ca meciul să se dispute! O echipă care a luat bani de la Ligă pentru a juca partidele din campionat trebuie să îşi respecte contractul. În rest, nu am nimic de spus!”, a spus omul de afaceri vasluian pentru Fanatik.

Vara trecută, Adrian Porumboiu i-a cedat finului său, Ciprian Damian, pachetul majoritar de acţiuni şi l-a numit în funcţia de preşedinte al clubului. De atunci, Porumboiu n-a mai investit niciun ban în echipă şi, potrivit spuselor lui Damian, a golit conturile clubului, luând banii din drepturile de televizare şi din vânzarea lui Varela la Steaua.

Adrian Porumboiu: Damian aruncă pe piaţă nişte bazaconii. Eu am de recuperat şapte miliarde de lei vechi de la club, iar firmele mele cu mult mai mult. Sunt bani cu care am împrumutat echipa pentru a funcţiona. Am văzut mulţi mincinoşi la viaţa mea, dar pe acest Damian nu-l întrece nimeni! Din decembrie e ca turbat şi nu înţeleg de ce. I-am cedat acţiunile crezând că e om de onoare, însă m-am înşelat.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite