Jucătorul ucrainean Oleksandr Zincenko crede că partida cu Scoţia este una dintre cele mai importante confruntări ale vieţii sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oleksandr Zincenko
Oleksandr Zincenko

Fundaşul Ucrainei, Oleksandr Zincenko, spune că echipa sa speră să-şi facă ţara mândră atunci când se confruntă cu Scoţia, în play-off-ul de săptămâna viitoare, pentru Cupa Mondială.

"Mai întâi, când a început totul, a fost atât de complicat să mă concentrez pe fotbal”, a declarat Oleksandr Zincenko pentru BBC, preluat de news.ro.

"Toate gândurile mele erau la Ucraina, la poporul ucrainean. Aş spune pentru toată lumea, pentru fiecare fotbalist ucrainean [...]. Acest meci este unul dintre cele mai importante din viaţa mea. Băieţii par pregătiţi şi nu e nevoie să vorbim despre motivaţie", a precizat el.

"Pot să promit tuturor ucrainenilor că fiecare dintre noi va da totul pentru a câştiga jocul şi pentru ca ei să fie mândri de noi şi poate doar pentru câteva secunde am dori să le oferim un zâmbet", a spus el.

Programat iniţial la finalul lunii martie, meciul din semifinalele barajului de calificare la Cupa Mondială din Qatar dintre Scoţia şi Ucraina a fost amânat şi se va disputa la 1 iunie.

Câştigătoarea partidei de la Glasgow se va deplasa la Cardiff pentru a înfrunta Ţara Galilor, la 5 iunie, în joc fiind un "bilet" pentru turneul final din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite