Julia Goerges se retrage din tenis la 31 de ani. Reacţia Simonei Halep după anunţul fostei jucătoare din top 10 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julia Goerges
Julia Goerges

Jucătoarea din Germania, Julia Goerges, şi-a anunţat retragerea din activitate la vârsta de 31 de ani. Goerges a fost numărul 9 mondial în anul 2018 şi îşi încheie cariera cu şapte titluri la simplu plus alte cinci titluri obţinute la dublu.

Simona Halep a făcut pereche la dublu cu Julia Goerges chiar în acest an, la turneul din Dubai. După aflarea veştii, Simona i-a transmis un mesaj fostei sale partenere de dublu.

"Este o veste foarte bună, dar şi foarte tristă. Sunt tristă pentru că nu te voi mai vedea pe circuit, dar mă bucur pentru că asta înseamnă că eşti fericită în afara terenului şi eşti pregătită să începi un nou capitol. Viitorul tău arată foarte bine, aşa că îţi doresc tot binele şi ţinem legătura", a postat Simona Halep pe contul său de Twitter.

Julia Goerges a fost semifinalistă la Wimbledon, în urmă cu doi ani. Ultimul turneu la care a luat parte este Wimbledon, acolo unde a fost eliminată în runda secundă de Laura Siegemund. 

"Dragă tenis, îţi scriu, pentru că sunt gata să spun 'La revedere'. Când am început să joc tenis la vârsta de 5 ani, nu m-aş fi gândit niciodată că vom avea un drum comun atâta timp. Mi-ai oferit atâtea tipuri diferite de emoţii de-a lungul călătoriei noastre şi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce mi-ai arătat şi tot ce m-ai învăţat. 

Am învăţat cum să fac faţă celor mai grele pierderi, dar, de asemenea, să mă bucur de cele mai uimitoare victorii din cariera mea, să mă lupt şi să revin de câte ori mă chinuiam cu tine şi nu ne-am pierdut niciodată din vedere visele. Am ştiut întotdeauna cum mă voi simţi atunci când va veni timpul să-mi iau rămas bun de la tine şi acel moment a sosit. Sunt gata să închid capitolul 'tenis' din viaţa mea şi să deschid unul nou, de care sunt foarte încântată. 

Mulţumesc pentru tot ce mi-ai oferit. Vei rămâne veşnic în inima mea! A ta, Jules", a fost mesajul transmis de Julia pe site-ul său personal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite