Keşeru a dezvăluit, în premieră, de ce nu s-a întors la Steaua: a avut o discuţie cu Gigi Becali. Ce s-a întâmplat ulterior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul de 28 de ani a plecat din Ghencea din postura de golgheter al campionatului, însă după o aventură scurtă în Qatar, n-a revenit la campioana României, ci a semnat cu cea a Bulgariei.

Claudiu Keşeru a devenit un alt jucător român care nu s-a adaptat la fotbalul arab, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Foarte mulţi suporteri ai roş-albaştrilor au sperat că atacantul va reveni în fotbalul european la Steaua, chiar dacă, la un moment dat, Gigi Becali a spus, răspicat, că nu e dispus să plătească o sumă mare pentru repatrierea jucătorului.

Şi, într-adevăr, latifundiarul l-a ignorat pe Keşeru care a semnat cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad. După acest transfer, atacantul român a dezvăluit care au fost contactele sale cu Steaua.

Ce a spus?

„De ieri sunt jucătorul lui Ludogoreţ Razgrad. Pentru că sunteţi prietenii mei aş vrea să fac o precizare. De la Steaua nu m-a căutat nimeni. Am vorbit cu dl. Becali la telefon, acum 2 luni şi mi-a spus să mă întorc. După acel moment, nimeni de la Steaua nu m-a mai sunat şi nici nu au făcut o ofertă la club. Singura cerere serioasa a fost de la Ludogorets pe care am acceptat-o imediat. Dorinţa de a juca fotbal la nivel înalt, de a rămâne în jurul echipei naţionale a contat foarte mult. Pentru mine Steaua a fost clubul care mi-a adus satisfacţii deosebite profesional si personal. Am trăit alături de suporteri minunaţi momente memorabile, m-au facut să mă simt fotbalist adevărat. Vă ţin pumnii la meciul cu Rosenborg“, a scris Keşeru pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite