Keşeru şi Moţi sunt lăudaţi de un fost mare fotbalist! Ce record incredibil au stabilit românii cu Ludogorets

0
Publicat:
Ultima actualizare:
keseru

Gruparea la care evoluează Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi, Ludogorets, a monopolizat întrecerea internă, reuşind o performanţă unică în fotbalul din Bulgaria.

La începutul lunii mai, echipa românilor şi-a asigurat, cu patru etape rămase de jucat, al zecelea titlu consecutiv de campioană, record absolut, perfomanţa fiind comentată de fostul mare atacant bulgar Dimitar Berbatov.  

„Este o realizare grozavă pentru Ludogorets să câştige campionatul pentru a 10-a oară la rând. Asta ne arată multe despre fotbalul pe care îl joacă. E o realizare uriaşă chiar şi pentru cei care privesc din afara fotbalului bulgar. Ne arată consistenţa lor şi felul în care au construit an după an acest succes, aşa că felicit echipa”, a spus Berbatov, pentru Betfair.

Fostul atacant a vorbit şi despre cât de important a fost aportul românilor Claudiu Keşeru (foto) şi Cosmin Moţi în acest timp. „Claudiu Keşeru este pe jumătate bulgar în opinia mea, după ce joacă de atât de mult timp aici. A fost mereu un jucător important pentru Ludogorets şi iată că încă joacă bine şi înscrie goluri. Va lăsa în urmă enorm echipei. Cosmin Moţi este şi el de ani buni la echipă şi e normal să se gândească să treacă la un alt rol în cadrul clubului. Îl susţin şi ştim cu toţii că mulţi jucători se pregătesc pentru un rol de conducere după ce se retrag,” a mai spus bulgarul.

Cu 17 goluri înscrise în cele 24 de meciuri jucate în ediţia curentă, Claudiu Keşeru este pe cale să fie din nou golgheterul campionatului bulgar. Ar fi al treilea sezon în care atacantul român ar câştiga acest titlu, după cele din 2017 şi 2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite