A patra favorită la câştigarea Roland Garros a abandonat. Declaraţiile şocante, printre lacrimi, ale lui Kiki Bertens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep finala Madrid Kiki Bertens FOTO Guliver Gettyimages Alex Pantling

Kiki Bertens a abandonat, miercuri, în turul doi al turneului de la Roland Garros, în primul set al confruntării cu sportiva slovacă Viktoria Kuzmova, numărul 46 mondial.

Bertens, locul 4 WTA şi cap de serie 4, a renunţat din cauza unor probleme medicale după 21 de minute de joc, când scorul era 3-1 pentru Kuzmova.

“Tremur. Nu am deloc energie şi nu mă simt bine”, s-a auzit mesajul transmis de sportivă medicului venit să vadă dacă o poate ajuta pe Kiki.

Imediat după meci, la conferinţa de presă organizată,  Bertens a detaliat: ”Ieri, m-am simţit foarte bine. Nu am vut probleme la antrenamente. Am dormit puţin înaintea meciului. Dimineaţă, la ora 3, m-am trezit din somn şi mă simţeam foarte rău. Ştiam că am probleme la stomac, dar am zis să încerc. Când am început încălzirea, problemele au apărut din nou. Nu mai aveam energie deloc. Cred că era mai bine să nu intru pe teren azi. E foarte frustrant că mi s-a întâmplat asta acum, când eram în formă”, a spus olandeza cu lacrimi în ochi. 

Kuzmova va juca în runda următoare cu jucătoarea care se va impune în meciul Johanna Konta (Marea Britanie, 26 WTA) – Lauren Davis (SUA, 111 WTA).

La casele de pariuri, jucătoarea olandeză era creditată cu a doua şansă la cîştigarea trofeului, după Simona Halep.

Cea mai bună perormanţă a lui Bertens la Roland Garros era o semifinală disputată în 2016.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite