Kobe Bryant a murit pe loc în accidentul de elicopter: rezultatele autopsiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kobe Bryant şi celelalte opt persoane aflate în elicopterul care s-a prăbuşit la Los Angeles în ianuarie au murit pe loc, din caua rănilor, se arată în raportul accidentului dat publcităţii vineri.

În raportul de 180 de pagini se arată că pilotul de 50 de ani, Ara Zobayan, nu avea alcool sau droguri în sânge.

Raportul biroului şerifului din Los Angeles subliniază că prăbuşirea a fost extrem de brutală, în el menţionându-se oase rupte, dar şi părţi ale corpului dezmembrate.

Bryant a fost identificat în urma amprentelor, după ce trupul său a fost găsit în noroi, lângă epava elicopterului, iar trupul fiicei sale Giana într-o groapă, în partea opusă.

Deşi Bryant era de nerecunoscut, medicul legist a descoperit pe umărul drept un tatuaj cu numele soţiei sale, Vanessa, iar pe braţ numele a trei dintre fiicele sale: Bianka Bella, Natalia Diamante şi Gianna Maria-Onore.

Numele micuţei Capri Kobe, de doar 7 luni când a murit tatăl ei, nu fusese încă tatuat.

Raportul arată clar că Bryant şi ceilalţi pasageri au murit din cauza traumatismelor.

Potrivit anchetei, elicopterul se deplasa cu o viteză de 296 km/h pe o vreme ploioasă şi s-a prăbuşit pe un deal la nord-vest de Los Angeles.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite