Kyrgios, „oaia neagră“ în lumea sportului alb: cum a comentat Hănescu gestul dezgustător al australianului de 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Tenisul a fost admirat, ani de zile, şi datorită faptului că sportivii au un comportament elegant . La Wimbledon spre exemplu, jucătorilor li se spune „Gentlemen“. Din păcate, Nick Kyrgios a arătat că nu merită această titulatură.

Sportivul australian a devenit ţinta criticilor pe reţelele de socializare, după ce s-a răzbunat pe Stan Wawrinka pentru un set pierdut printr-un comentariu răutăcios.

Incidentul despre care „Adevărul“ a scris aici face valuri şi acum în lumea tenisului, iar Victor Hănescu a condamnat vehement ieşirea lui Nick Kyrgios într-o declaraţie dată pentru Digi Sport.

Ce a spus?

„Kyrgios m-a impresionat neplăcut. Am văzut incidentul cu Wawrinka şi e păcat ca un tânăr aşa talentat ca el şi un jucător aşa bun să se comporte în felul ăsta pe teren şi mai ales la tenis. Probabil a fost o scăpare, probabil va învăţa din lucrul ăsta. Nu prea are o faţă de lumea tenisului, dar e un tip talentat, nonconformist şi cred că ar trebui să-şi arate caracterul în alt mod, nu cum a procedat acum cu Stan Wawrinka“, a declarat Hănescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite