Scandal la Academica Clinceni. Tehnicianul demis vine cu bodyguarzii la antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

Ionuţ Chirilă a fost dat afară de conducerea clubului ilfovean, dar antrenorul nu vrea să renunţe uşor la funcţie, la ultimul antrenament prezentându-se, spune primarul localităţii, cu patru bodyguarzi.

Ionuţ Chirilă nu a fost lăsat să conducă antrenamentul, din cauza asta ajungând a doua zi la sediul clubului însoţit cu patru gărzi de corp. 

”S-a prezentat la antrenament cu patru bodyguarzi. L-am întrebat 'ce cauţi? Ai impresia că aici te bate cineva?'. Trebuie să ajungem la o înţelegere amiabilă”, a declarat primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, la Liga Digisport. 

”Am avut cu el o înţelegere, a semnat în acest sens o hârtie prin care să-i plătim o sumă de bani până pe 15 decembrie şi alte trei rate contractuale. În contractul lui a şi făcut câteva promisiuni pe care nu le-a respectat. A promis că vine cu o sumă de bani, 700.000 de euro. A venit cu o sumă de 150.000 de euro împrumut, dar nu el, altă persoană. El a adus doar 12.500 de euro, pentru a plăti diferenţa de închiriere la Stadionul Astra”, a explicat motivele pentru care a fost alungat Ionuţ Chirilă, edilul ilfovean.

Chirilă va fi suspendat pentru că nu semnează despărţirea

"Vom numi un nou director tehnic, iar lui Ionuţ Chirilă îi vom suspenda activitatea. Avem un regulament de ordine interioară pe care nu l-a respectat. El a atacat în fiecare zi comunitatea locală. Va fi suspendat pe motive de disciplină. Ionuţ Chirilă se comportă mizerabil. Există şi posibilitatea de a antrena echipa a doua a clubului, în Liga a III-a", a declarat Budeanu, la ProX. 

Clinceni ocupă locul 16 în clasament, cu 4 puncte după 17 etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite