Lance Armstrong a ajuns ţinta glumelor. Cărţile despre performanţele fostului ciclist, mutate în sectorul de ficţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lance Armstrong, unul dintre cei mai controversaţi ciclişti din lume FOTO Arhivă personală/Facebook
Lance Armstrong, unul dintre cei mai controversaţi ciclişti din lume FOTO Arhivă personală/Facebook

După ce a recunoscut că s-a dopat de-a lungul carierei sale, Lance Armstrong a atras nenumărate reacţii negative, atât din partea sportivilor, cât şi a publicului. Personalul unei biblioteci din Sydney a glumit pe seama substanţelor interzise folosite de fostul ciclist şi a postat în anunţ care a ajuns viral pe internet.

Pe durata weekend-ului trecut, în biblioteca Manly din Sydney a fost postat un anunţ potrivit căruia toate cărţile din colecţia non-ficţiune, printre care şi volumele „Lance Armstrong: imaginile unui campion“, vor fi transferate imediat în secţiunea de ficţiune. Fotografiile cu anunţul respectiv au circulat pe site-urile de socializare şi s-au bucurat de comentarii laudative, notează BBC.

gluma biblioteca sydney armstrong foto facebook

Ulterior, un purtător de cuvânt al bibliotecii a declarat că totul a fost o glumă: „Este o farsă, s-a petrecut sâmbătă, când unul dintre abonaţi a fotografiat anunţul şi l-a postat pe un site de socializare, devenind astfel viral pe internet.  Oricum, nu poţi reclasifica pur şi simplu cărţile de ficţiune la non-ficţiune“.

Potrivit presei locale, anunţul a fost postat de către un student care lucrează cu jumătate de normă la bibliotecă, însă informaţia nu a fost confirmată oficial. „Este o librărie mare, aglomerată în care cineva a făcut o glumă proastă, neosbservată o perioadă. În momentul în care a fost depistată, s-au luat măsuri de înlăturare a ei“, a completat purtătorul de cuvânt.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite