Larisa Iordache, jignită după fotografia în uniformă de Poliţie: Este urât să jigniţi şi voi să vă plimbaţi pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larisa Iordache a anunţat că în această perioadă a schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie
Larisa Iordache a anunţat că în această perioadă a schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie

Multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache s-a arătat deranjată de comentarii vulgare şi jignitoare postate la anunţul său, lângă o fotografie îmbrăcată în uniformă de Poliţie, publicat, joi.

”Nu mai jigniţi, este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru!”, a scris Iordache într-o nouă postare.

Larisa Iordache a anunţat, joi, că în această perioadă a “schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie”, din cauza lipsei de personal, ea făcând şi un apel către români să stea în casă.

În doar câteva ore, postarea sa a primit peste 2.000 de aprecieri, dar şi comentarii vulgare, însoţite de jigniri din partea unor persoane aflate în lista sa de Facebook.

În urmă cu puţin timp, gimnasta a reacţionat cu o nouă postare, deranjată de limbajul folosit de unii dintre cei care au comentat: ”Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, a comentat Larisa Iordache.

Preşedintele CS Dinamo, George Cosac, declara, tot joi, că “în afara sportivilor care sunt calificaţi la Jocurile Olimpice sau care au şanse la calificare, absolut toţi ceilalţi sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziţia autorităţilor”, explicând astfel felul în care sportivi de performanţă au ajuns să activeze la secţii de Poliţie sau în patrulări, alături de angajaţii MAI.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite