Larisa Iordache s-a retras din concursul individual-compus de la CE! Medicii, uluiţi de starea în care a evoluat sportiva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordache

Federaţia Română de Gimnastică şi CS Dinamo au anunţat, vineri, că Larisa Iordache a fost retrasă din concursul individual-compus al competiţiei continentale de la Basel.

Chiar dacă a concurat la Europenele de la Basel cu o infecţie la nivelul rinichilor, sportiva de 24 de ani a terminat pe locul 4 în calificările de la individual-compus şi a obţinut dreptul de participare la JO de la Tokyo.

Pe lângă calificarea la Jocurile Olimpice, Iordache şi-a asigurat prezenţa şi în trei finale, în acest weekend. Ea ar fi trebuit să lupte, astăzi, pentru medalii la individual compus, dar a fost retrasă din concurs, decizia aparţinând medicilor. 

În funcţie de evoluţia stării de sănătate, românca ar putea concura în finalele pe aparate de duminică, urmănd  să se stabilească dacă va concura atât la bârnă (unde este calificată cu primul punctaj, 13.466), cât şi la sol.

CS Dinamo a anunţat de asemenea, pe Facebook, că Larisa Iordache nu va putea concura astăzi la individual-compus, precizând că sportiva încă nu părăsise dimineaţa spitalul în care a fost internată după criza renală din ziua concursului de calificare de miercuri. “După aproape 36 de ore de tratament cu antibiotic durerile încă nu au dispărut în totalitate. Până şi doctorii elveţieni au fost uluiţi cum de a putut concura la un nivel atât de înalt în starea ei fizică!”, a informat clubul sportivei.

Larisa: "Sunt mult mai bine"

Gimnasta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, în care a precizat că încă este în spital, dar se simte mult mai bine.

   

“Ştiu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura...deoarece încă nu am ieşit din spital. Daaar pot spune că sunt mult mai bine şi sper ca starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Vreau să vă mulţumesc pentru grija voastră”, a notat Iordache pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite