Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al FC Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf FOTO Mediafax
Laurenţiu Reghecampf FOTO Mediafax

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi staful său vor fi prezenţi, joi, la antrenamentul echipei de la Mogoşoaia.

"De mâine, la antrenament la Mogoşoaia va fi Reghecampf cu tot staful lui. M-am înţeles, dacă mâine este la antrenament. Este sub contract în Bulgaria, e pe locul I am înţeles, a făcut treabă acolo, bravo lui, dar Steaua e Steaua şi nu a putut să refuze oferta pe care i-am făcut-o eu. Nu o să dau detalii din contract, aşa am convenit cu el", a declarat Becali, la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf, care antrenează pe Litex Loveci, a mai pregătit Steaua în perioada 2012-2014, câştigând campionatul României în sezoanele 2012/2013 şi 2013/2014. El îl va înlocui pe Nicolae Dică, tehnicianul care a pregătit partida cu ASA Târgu Mureş după demisia lui Mirel Rădoi.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, disputat pe Cluj Arena.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, miercuri, că a obţinut semnătura fundaşului central polonez Piotr Celeban şi că noul antrenor al echipei, Laurenţiu Reghecampf, speră să-l convingă să vină la Steaua şi pe atacantul Ciprian Marica.

"Eu i-am spus aşa: «Reghe, orice jucător vrei tu... Un atacant neapărat ne trebuie.» A fost şi el de acord cu atacantul. Un mijlocaş... el a spus: «Ce mijlocaş de creaţie? Păi nu e Stanciu? Pe Stanciu trebuie să iei zece milioane peste un an». Să dea Dumnezeu, zice cineva că nu vrea? El a spus că în opinia lui avem un lot foarte bun. Nu vreau să se interpreteze ca o ofensă la antrenorii de până acum. Aşa mi-a spus el, «nu am nevoie de jucători, am nevoie de un atacant şi atât». A vorbit cu Marica, să vedem dacă vrea să vină. A spus că nu are nevoie de fundaş dreapta pentru că Alcenat trebuie să se antreneze, că e jucător. Fundaş central e posibil să vină Celeban. Fundaş stânga va fi Toşca. Deja am rezolvat cu Celeban de ieri", a spus Becali, la Digi Sport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Celeban, fost component al echipei FC Vaslui, între 2012 şi 2014, evoluează în ţara sa natală, la Sląsk Wroclaw.

Internaţionalul Ciprian Marica, tot în vârstă de 30 de ani, este liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea turcă Konyaspor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite