Laurenţiu Reghecampf riscă să fie suspendat, după plângerea făcută de Dinamo. Cazul se judecă pe 2 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul campioanei României, Laurenţiu Reghecampf ar putea fi sancţionat, după ce oficialii lui Dinamo au făcut o plângere, deranjaţi de declaraţiile antrenorului stelist.

Laurenţiu Reghecampf ar putea fi suspendat înaintea manşei secunde pe care Steaua o va disputa cu Dinamo, în deplasare, pe 17 aprilie, din pricina unor declaraţii făcute la adresa preşedintelui alb-roşilor, Constantin Anghelache. Comentariile care i-au atras o plângere din partea dinamoviştilor au fost făcute după meciul Stelei cu CFR Cluj:

 „Sunt din ce în ce mai mâhnit de anumiţi oameni, care, după părerea mea, nu au ce căuta în fotbal, pentru că sunt învechiţi, comunişti şi care ies să comenteze de Steaua. Noi nu recurgem la asemenea lucruri, pentru că nu avem nevoie. Mă refer aici la ceea ce a spus domnul Anghelache, căruia ar trebui să-i fie ruşine pentru ce a declarat. Patronul nostru nu a furat niciodată un jucător de la altă echipă, niciodată nu şi-a dorit un jucător gratis, ba mai mult, a adus pe bani mulţi jucători când a vrut. În curtea lui Dinamo sunt foarte mulţi jucători de valoare, dar dacă va fi vreodată cazul să aducem un anumit jucător de acolo, vom anunţa. Ei nu trebuie să caute să vină în altă parte. Nu Anamaria Prodan le-a vândut cei mai mulţi jucători valoroşi de la Dinamo. Ei i-au vândut, ca să supravieţuiască“.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a stabilit termen de judecare data de 2 aprilie şi, dacă va fi găsit vinovat, Reghecampf poate primi cel puţin două etape de suspendare, în care nu ar putea ocupa banca tehnică, fiind vorba de meciurile cu ACS Poli Timişoara (5 aprilie) şi FC Vaslui (11 aprilie). În cazul în care ar fi trei, acesta ar rata şi returul din Cupa României, cu Dinamo (17 aprilie). Tehnicianul stelist are o etapă de suspendare în sezonul actual, după o eliminare la meciul cu Astra, ultimul din anul 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mesaj din partea suporterilor stelişti către „greii“ fotbalului românesc

Laurenţiu Reghecampf, despre Steaua - Dinamo: „Suntem obligaţi să ajungem în finală. Vrem şi Cupa, şi campionatul“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite