Lecţie cehă pentru Iorgulescu: „Îi dau băiatului meu 15 euro pe lună. Pentru restul banilor, munceşte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în România, din cauza modului în care au fost crescuţi, copii precum Mario Iorgulescu ajung să producă nenorociri, în schimb, în alte ţări, avem exemple care ne arată că se poate şi altfel.

„Un părinte responsabil îi dă copilului atât cât să facă ceva în viaţă, nu cât să nu facă nimic“, e o vorbă de care, din păcate, nu prea s-a auzit în România. Iar rezultatul duce la apariţia unor oameni precum Mario Iorgulescu. 

Iar exemplul băiatului preşedinteului Ligii Profesioniste de Fotbal e doar unul dintr-o listă lungă de astfel de cazuri în România. Nu mereu însă oamenii care au o stare materială foarte bună distrug viaţa copilului, dându-i totul din start. Un exemplu în acest sens vine tot din lumea fotbalului, din partea cehului Duşan Uhrin jr, cel care antrenează Dinamo de câteva luni.

Într-un interviu acordat pentru site-ul doardinamo.ro, Duşan Uhrin jr a explicat cum şi-a educat şi şi-a crescut băiatul, iar vorbele sale merită să fie luate în seamă.

Ce a spus Duşan Uhrin jr?

*Băiatul meu lucrează de la 16 ani. Merge şi la şcoală, dar trebuie să muncească. Atunci, lucra o dată pe săptămână. Acum are 18 ani şi lucrează de două ori pe săptămână. E la liceu şi trebuie să lucreze. Îi dau doar 15 euro pe lună, iar el trebuie să muncească pentru restul.

*Când eu eram tânăr, tatăl meu nu mi-a dat prea mulţi bani, aşa că am muncit. Am început când aveam 19 ani pentru că era regimul comunist. Şi s-a găsit ceva de făcut şi pentru mine. Am făcut curăţenie în birouri! Noi n-avem obiceiul de a le da copiilor totul ca aici. Nici să aibă grijă bunicii de copiii tăi.

CITEŞTE ŞI:

Mario Iorgulescu, scârbit de România: „N-am de ce să mă întorc la falsitate şi la bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burta goală“

Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pentru a-şi scoate fiul din ţară: Cât a costat transportul lui Mario în Italia

Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj acid pe Facebook: „Când veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz!“

Mario Iorgulescu îşi revine: Familia nu i-a spus că a omorât un om. Cum vrea să procedeze tatăl său

Mario Iorgulescu trebuia să fie transferat la o clinică din străinătate vineri noapte. Ce a împiedicat mutarea lui

Mario Iorgulescu, teroarea şoselelor şi în străinătate: Câte accidente grave a provocat până a omorât un om

Mario Iorgulescu, un consumator înrăit de cocaină: Apar noi detalii despre viaţa celui care a provocat un accident mortal

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

Mario Iorgulescu a nenorocit o familie! Tatăl victimei: „Copilul meu era aruncat pe jos. După o oră mi s-a spus că e mort“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite