VIDEO - Messi o salvează iar pe Barca. În derby-ul cu Sevilla, argentinianul a reuşit hattrick-ul 50 al carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa FC Sevilla, în etapa a 25-a a campionatului Spaniei.

Condusă cu 1-0 şi 2-1 două ori, FC Barcelona a reuşit să se impună datorită triplei lui Lionel Messi (26, 67, 85) şi assist-ului pentru Luis Suarez (90+3).

Jesus Navas a deschis scorul în minutul 22. după un contraatac pornit de la o eroare a lui Messi, dar agentinianul şi-a reparat greşeala cu vârf şi îndesat. Căpitanul Barcelonei a egalat 4 minute mai târziu, cu un voleu direct în  vinclu. Sevilla a intrat în avantaj la vestiare, cupă ce Mercado a înscris în finalul reprizei.

Avantajul gazdelor s-a menţinut până la jumătatea părţii secunde, când Messi a ieşit din nou la rampă şi a punctat de două ori, în minutele 67 şi 85, pentru ca în prelungiri să ofere un assist perfect pentru Suarez.

A fost pentru a 50-a oară când Messi a marcat de trei ori într-un meci. De 44 de ori a făcut-o în tricoul Barcelonei, în alte 6 rânduri, pentru Argentina. De asemenea, e hat-trick-ul cu numărul 32 în campionatul Spaniei.

În clasament, Barcelona are 57 de puncte,  Atletico Madrid 47 de puncte şi Real Madrid 45 de puncte, dar ultimele două echipe au un meci mai puţin disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite