Leo Messi şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Starul argentinian a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După negocieri care au durat mai multe zile, Messi şi oficialii Barcelonei au ajuns la un acord privind semnarea unui nou contract. După parafarea noii înţelegeri, starul argentinian a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Messi le-a dat emoţii fanilor Barcelonei zilele trecute când a dat de înţeles că există şanse de a pleca de pe "Camp Nou" dacă nu se va înţelege cu oficialii echipei în privinţa salariului. Concret, argentinianul solicita cu patru milioane de euro mai mult decât salariul actual, de 16 milioane de euro, pentru a-şi prelungi contractul. 

Solicitările lui Messi nu i-au încântat pe şefii echipei catalane, care, până la urmă, i-au acceptat cerinţele. Astfel, decarul Barcei a semnat deja noul contract, în prezenţa preşedintelui Josep Maria Bartomeu. Conform noii înţelegeri, scadentă în vara lui 2018, Messi a devenit cel mai bine plătit fotbalist al lumii, cu un salariu stagional de 20 milioane euro net.

Motivaţie pentru „finala de titlu“. Barcelona îl face iarăşi pe Messi cel mai bine plătit fotbalist din lume

“Vreau să le cer scuze tuturor celor care iubesc Barcelona şi să le promit că anul care vine vom fi la înălţimea acestui club şi vom realiza lucruri importante”, a precizat Messi pe o reţea de socializare.

Pe lângă salariu, Messi va profita în totalitate şi de banii obţinuţi din drepturile sale de imagine, plus bonusuri de performanţă în cazul în care Barcelona îşi va îndeplini obiectivele.

Clauza de reziliere a noii înţelegeri este de 250 de milioane de euro, informează presa din Spania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite