Leonard Doroftei, schimbare totală de când a plecat din ţară: Câte kilograme a slăbit în Canada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare pugilist, campion mondial la versiunea WBA, a plecat de mai bine de două luni din ţară, după problemele pe care le-a întâmpinat la Ploieşti.

Leonard Doroftei (48 de ani) s-a săturat din cauza războiului pe care l-a adus cu autorităţile locale din Ploieşti. El a fost evacuat dintr-un local în care avea un bar. Astfel, şi-a dus pub-ul într-un spaţiu de la peluza I a stadionului „Ilie Oană“, dar afacerea n-a mai mers bine în noile condiţii.

Revoltat, la începutul verii, Leonard Doroftei şi-a luat familia şi a plecat din România cu destinaţia Canada. De curând, într-o intervenţie la Antena Stars, fostul sportiv a povestit cum i s-a schimbat viaţa de când a ajuns peste ocean.

Ce a povestit Leonard Doroftei?

*Am avut o şedinţă de familie. Eu am fost pentru Ploieşti, nevasta pentru Bucureşti, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper că sunt aici în vacanţă. Însă acum nu mai e vorba de mine sau de soţia mea, ci de viitorul copiilor mei. 

*Cu ce pot eu să-i ajut pe mai departe?! Dacă mi-ai luat afacerea cu ce mai pot ajuta copiii mei mai departe?!

*M-au sufocat! Nu mi-au dat şansa să-mi revin, măcar. Ei ştiau din 1996 că acea clădire avea risc seismic, iar mie mi-au dat spaţiul în 2005, iar în 2017 m-au dat afară. Sunt singurul care a plecat de acolo. M-aş întoarce la Ploieşti pentru oameni.

*S-a supus la vot. Dacă ne-au închis afacerea, a început o nouă etapă în viaţa noastră. N-au fost probleme financiare, au fost doar probleme de moment. Devenise mai greu, obosisem, copiii credeau în altceva. Au spus că e timpul să încercăm altceva.

*Eu nu m-am readaptat. Sunt toată ziua în sala de box şi mă mişc, mă joc. Am avut o întâlnire de gradul trei şi cu Lucian (n.r. - Bute), ne-am jucat puţin la mănuşi şi am povestit despre box.

*S-au schimbat multe aici. Nu s-a terminat cu România. ”Noi suntem români, noi suntem români”. Rămâne de văzut dacă ne mai întoarcem acasă. 

*Doar din mişcări am slăbit 10 kilograme. Nu pot să mă duc la antrenament şi să mănânc ciorbă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite