L'Equipe a dezvăluit salariul fabulos primit de Messi la PSG! Reacţia furioasă a clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Cel mai citit cotidian sportiv din Franţa a anunţat efortul financiar pe care îl va face gruparea de pe Parc des Princes pentru a beneficia de servicille lui Messi în următoarele trei sezoane.

Conform jurnaliştilor francezi, atacantul argentinian ar putea câştiga 110 milioane de euro dacă îşi va onora până la final înţelegerea valabilă trei ani.  Messi va primit 30 milioane de euro în primul său an la PSG, acestei sume urmând să i se adauge, în fiecare dintre următoarele două sezoane, o primă de fidelitate de 10 milioane de euro. O parte infimă din acest salariu, un milion de euro, urmează să fie plătit în PSG Fan Token, criptomoneda grupării din Paris.

Dezvăluirile din  L'Equipe nu au picat deloc bine conducerii clubului, iar Leonardo, directorul sportiv al celor de la  PSG, a acuzată publicaţia că îşi induce în eroare cititorii. Oficialul celor de la PSG a infirmat categoric cifrele înaintate şi a explicat că nu poate face public salariul atacantului din cauza clauzelor de confidenţialitate. 

„Nu putem accepta acest lucru pe prima pagină a unui ziar precum L'Equipe. Este inacceptabil! Acele detalii sunt complet false. Cred că este o lipsă de respect şi nu ne-a plăcut. Acele detalii sunt foarte departe de adevăr, de durată şi de cifre. Există clauze de confidenţialitate, dar pot spune că nu acela este adevărul. Durata contractului este de doi ani", a declarat Leonardo, în cadrul unei conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite