L'Equipe: Franţa nu a mai pierdut atâtea mingi în prima repriză din 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

L'Equipe a publicat câteva date statistice după meciul Franţa - România, printre acestea figurând numărul de mingi pierdute de gazdele turneului final al CE în prima repriză - 94 - cele mai multe din 12 octombrie 2010, când "les bleus" au jucat cu Luxemburg.

Franţa a avut o posesie a balonului de 64,1 la sută, peste media meciurilor ei, însă L'Equipe consideră că această proporţie a fost înlesnită de români, care le-au lăsat tactic mingea.

Patrice Evra a avut două duleuri câştigate din zece. Francezii scriu că jucătorul lui Juventus a comis un singur fault, dar unul de penalti.

Giroud a marcat 18 goluri în 50 de selecţii, depăşind-ul pe Benzema la procentajul de reuşite, 0,36 de goluri pe meci, faţă de 0,33.

N'Golo Kanté a fost jucătorul care a atins de cele mai multe ori mingea, de 101 ori, iar Payet a fost al doilea, de 92 de ori. Cel mai slab la acest capitol a fost  Antoine Griezmann, 30 de ori.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Franţei, scor 2-1 (0-0), în primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France.

Golurile au fost marcate de Giroud '58 şi Payet '89 pentru Franţa, respectiv Stancu '65 (penalty). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite