Lewis Hamilton, după accidentul cu Max Verstappen, de la Monza: „Mă simt foarte norocos” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FIA a anchetat accidentul de la Monza, iar Verstappen a fost găsit vinovat de cele întâmplate.  Foto: Twitter @rbrseb
FIA a anchetat accidentul de la Monza, iar Verstappen a fost găsit vinovat de cele întâmplate.  Foto: Twitter @rbrseb

Lewis Hamilton a fost aproape de o tragedie în turul 26 al cursei Marelui Premiu de la Monza, după ce monopostul lui Max Verstappen s-a urcat pur şi simplu peste cel al britanicului în timpul unui accident. Lewis a fost salvat de halo, componenta de protecţie a piloţilor din F1.

„Mă simt foarte norocos. Slavă Domnului că există elementul halo, care m-a salvat şi mi-a salvat gâtul. Sunt foarte recunoscător că încă sunt aici. Mă simt incredibil de binecuvântat că cineva m-a vegheat astăzi.  Nu cred că am mai fost lovit în cap de o maşină. Este un mare şoc pentru mine. Ne asumăm riscuri şi doar atunci când trăieşti aşa ceva îţi dai seama cât de fragili suntem cu toţii”, a declarat Lewis Hamilton, conform Hotnews.ro.

FIA a anchetat accidentul de la Monza, iar Verstappen a fost găsit vinovat de cele întâmplate. 

Astfel, forul mondial a precizat că pilotul olandez al celor de la RedBull a primit o penalizare de trei poziţii pentru următorul Grand Prix, Marele Premiu al Rusiei de pe 26 septembrie. 

Australianul Daniel Ricciardo (McLaren) a cucerit MP al Italiei, urmat de colegul său Lando Norris şi Valtteri Bottas (Mercedes). În urma accidentului, Hamilton şi Verstappen au fost nevoiţi să abandoneze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite