Liga Campionilor. Juventus, învinsă de Porto, iar Haaland îngroapă Sevilla în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadion Sevilla / FOTO Arhivă
Stadion Sevilla / FOTO Arhivă

Juventus Torino a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Porto, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Au marcat Taremi ‘2 şi Marega ‘46 pentru învingători, respectiv Chiesa ’82 pentru Juventus. Primul gol al celor de la Porto a venit în prima fază importantă a meciului, după o gafă majoră în apărare a celor de la Juventus. Chiar dacă echipa din Torino a revenit repede în meci, având ocazii importante, imediat după pauză scenariul s-a repetat. Doar golul lui Chiesa pe final de partidă le dă motive de speranţă italienilor pentru o calificare obţinută în retur. Ronaldo, integralist, a jucat un meci şters - un posibil penalti în ultimele minute de joc i-ar fi putut da ocazia să facă scorul 2-2 de la punctul cu var, dar arbitrii din cabina VAR au decis că nu se poate acorda penalti.

Porto: Marchesin - Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi - Corona, Oliviera, Uribe, Otavio - Marega, Taremi

Rezerve: Costa - Anderson, Baro, Chico Conceicao, Evanilson, Nanu, Grujic, Luis Diaz, Martinez Toni, Ndiaye, Joao Mario, Sarr

Antrenor: Sergio Conceicao

Juventus: Szczesny - Danilo, Chiellini, De Ligt, Alex Sandro - Chiesa, Bentancur, Rabiot, McKennie - Ronaldo, Kulusevski

Rezerve: Buffon, Pinsoglio - Bernardeschi, Bonucci, Demiral, Di Pardo, Dybala, Fagioli, Frabotta, Morata, Ramsey

Antrenor: Andrea Pirlo

Haaland străluceşte din nou

Tot miercuri, FC Sevilla a pierdut confruntarea de acasă cu Borussia Dortmund, scor 2-3. Au înscris Suso ‘7 şi De Jong ’84 pentru Sevilla, respectiv Dahoud ’19 şi Haaland ’27, ’43 pentru Dortmund.

Sevilla a început bine partida, marcând cu noroc un gol prin Suso, al cărui şut a fost deviat în poartă de Mats Hummels. Apoi, însă, Haaland şi-a arătat din nou clasa, inventând faza în care Dahoud a dat gol şi trecându-şi în cont o dublă până la pauză. Pe final, Luke De Jong a reuşit s-o readucă pe Sevilla în meci cu un gol în minutul 84, dar s-a terminat 2-3, iar nemţii pleacă în retur cu un avantaj important.

Sevilla: Bono - Navas, Kounde, Carlos, Escudero - Jordan, Fernando, Rakitic - Suso, En-Nesyri, Gomez

Rezerve: Vacas, Vaclik - L. de Jong, El Haddadi, Gomez, Gudelj, Oscar, Rekik, Torres, Vacas, Vaclik, A. Vidal 

Antrenor: Julen Lopetegui 

Dortmund: Hitz - Bauza, Akanji, Hummels, Guerreiro - Dahoud, Can, Bellingham - Reus, Sancho - Haaland 

Rezerve: Drljaca, Unbehaun - Brandt, Knauff, Meunier, Moukoko, Passlack, Reinier, Reyna, Schulz, Tiggers

Antrenor: Edin Terzic

Partidele retur vor avea loc la 9 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite