Liniştea dinaintea furtunii: Patronul CFR, declaraţie tranşantă despre Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nelu Varga, patron CFR Cluj
Nelu Varga, patron CFR Cluj

Formaţia din Gruia are, diseară (ora 22.00, Pro X), un meci crucial în grupele Conference League. Atmosfera a atins însă cote explozive la club.

Iar asta pentru că deja au apărut ştiri pe bandă despre „ruptura“ care ar exista, în acest moment, între patronul Nelu Varga şi antrenorul Dan Petrescu. Motivul? Bilanţul mediocru al lui „Super Dan“, de când a revenit în Gruia.

După ce a văzut speculaţiile în presă, privind iminenta schimbare a antrenorului, Varga a ţinut să liniştească apele, înaintea partidei din această seară, cu AZ Alkmaar. Într-o declaraţie oferită pentru Playsport, patronul CFR-ului a insistat că postul lui Petrescu nu e în pericol. De menţionat că formaţia clujeană a procedat la fel, prin intermediul unui comunicat oficial, înainte ca Marius Şumudică să fie dat afară, cu scandal, tot după un meci european, cel cu Steaua Roşie Belgrad!

Ce a spus Nelu Varga?

*Să fie clar, nici nu se pune problema despărţirii de Dan (n.r. - Petrescu). De-abia s-a întors în club, cum să faci performanţă în câteva săptămâni?

*Sunt doar „şopârle“ aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici şi bagă tot felul de influenţe prin prieteni ziarişti. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viaţă bun.

*Am mare încredere că vom merge în primăvara europeană. Nu mai sperăm la locul întâi, dar poziţia a doua e accesibilă. Sunt convins că băieţii vor avea atitudinea necesară pentru a această calificare.

Conference League, grupa D, etapa a 3-a

Astăzi

CFR Cluj - AZ Alkmaar, ora 22.00, Pro X

Jablonec - Randers, ora 22.00

Clasament

1. AZ Alkmaar 2 1 1 0 3-2 4

2. Jablonec 2 1 0 1 1-1 3

3. Randers 2 0 2 0 3-3 2

4. CFR Cluj 2 0 1 1 1-2 1

*Prima clasată merge în optimi, iar locul 2 va ajunge în play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite