VIDEO Nebunie de nedescris la Paris şi la Zagreb: Fotbaliştii francezi şi croaţi au fost primiţi acasă ca nişte eroi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după finala Mondialului, jucătorii care şi-au făcut conaţionalii mândri în ultima lună s-au întors acasă şi au avut parte de primiri fantastice.

GALERIE FOTO

Cupa Mondială e cel mai tare spectacol creat de om şi nicio altă competiţie, nici măcar Jocurile Olimpice, nu se apropie de nivelul de entuziasm generat de această sărbătoare a fotbalului.

În ultima lună, cele 31 de naţionale care au făcut deplasarea în Rusia au avut parte de primiri diferite la revenirea în ţară. Spre exemplu, autocarele saudiţilor şi brazilienilor au fost atacate de fani furioşi, dezamăgiţi de rezultatele înregistrate de aceste echipe la turneul final.

Iranienii, belgienii, englezii sau japonezii, în schimb, au fost primiţi ca nişte eroi.

Cele mai tari petreceri stradale au loc însă, astăzi, la Zagreb şi la Paris. Asta deoarece, croaţii şi francezii s-au întors acasă!

La Zagreb, jucătorii au fost plimbaţi în centrul oraşului într-un autocar înconjurat de suporteri. Aceştia au cântat şi au aprins torţe şi fumigene.

La Paris, nebunie totală pe Champs-Elysées! Şi asta e doar începutul. Naţionala Franţei va fi primită la Palatul Elysee de preşedintele Emmanuel Macron. La recepţia vor fi prezenţi miniştri, familiile jucătorilor şi 1.000 de copii de la cluburile de unde provin fotbaliştii campioni mondiali.

Mai mult, jucătorii echipei Franţei vor fi decoraţi cu Legiunea de Onoare, cea mai înaltă distincţie a statului.

Live de Zagreb

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite