VIDEO Întoarcerea „Reginei“: Simona Halep a aterizat la Bucureşti cu trofeul de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost primită la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă“, după ce a cucerit al treilea trofeu de Grand Slam pentru România în tenisul feminin.

UPDATE - Halep: Încă de acum câteva săptămâni, i-am spus domnului Covaliu (preşedinte COSR) că îmi doresc foarte mult să port drapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice din 2020. Dacă presiunea nu e prea mare, aş vrea ca dânsul să şi confime acest lucru, acum (n.r. - Covaliu a confirmat în aplauzele ziariştilor).

UPDATE - Halep: Îi mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru că îmi va acorda Steaua României. Sper ca acest lucru să se întâmple cât de curând.

UPDATE - Halep: N-am dansat cu Djokovici la cina campionilor. Era foarte obosit şi n-am dansat.

UPDATE - Halep: Le mulţumesc şi tuturor oamenilor care mă susţin, care îşi pun toată energia în meciurile mele. Îi mulţumesc doamnei Virginia Ruzici şi-a pus toată încrederea în mine şi a spus că voi ajunge foarte sus. Lui Darren Cahill, care m-a făcut să cred în mine. Domnului Ţiriac, care mi-a dat sfaturi dure, dar bune, şi m-a făcut să cred că o pot învinge pe Serena Williams într-o finală de Mare Şlem. Darren mi-a dat sfaturi prieteneşti. A fost antrenorul meu în trecut, dar acum Daniel Dobre este antrenorul meu. Gheorghe Hagi a fost modelul meu de când eram copil. M-a făcut să cred că se poate, chiar dacă sunt sporturi diferite.

UPDATE - Halep şi-a început discursul şi le-a mulţumit celor care au fost alături de ea în toţi aceşti ani: Mulţumesc foarte mult că aţi venit. Este o primire deosebită, una călduroasă, ca de fiecare dată. Aş vrea să-i mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor mei, echipei mele - care e una foarte bună, cu nişte oameni deosebiţi. Bineînţeles, Federaţiei şi tuturor oamenilor care mă susţin.

UPDATE - Halep a fost întâmpinată cu un buchet mare de flori de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, de ministrul Sportului, Bogdan Matei, de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu şi de Ilie Năstase. Cu Ţiriac s-a îmbrăţişat îndelung.

UPDATE - La ora 17.21 s-au deschis uşile avionului, iar Halep a ieşit cu trofeul de la Wimbledon (nu varianta originală) în braţe.

UPDATE- La ora 17.16 a aterizat avionul în care se află Simona Halep. E o cursă British Airways, sosită de la Londra. 

UPDATE - Avionul lui Halep are întârziere. Simona va păşi pe covorul roşu. E montat şi un banner pe care scrie: Queen on the grass. Queen of our hearts (n.r. - Regina pe iarbă. Regina inimilor noastre).

UPDATE - Simona Halep va apărea, miercuri (ora 19.00), pe Arena Naţională, în faţa fanilor. Anunţul a fost făcut de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Spre deosebire de anul trecut, când a fost huiduită pe stadion de fanii Simonei, acum, Firea nu va mai participa la această acţiune.

UPDATE - Simona Halep e aşteptată la aeroport de o armată de ziarişti. Printre VIP-uri se află Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, dar şi Ilie Năstase.

--------------------------------

Simona Halep a sperat să fie primită pe covorul roşu, după French Open 2019, însă dorinţa i s-a îndeplinit cu o lună întârziere, după Wimbledon 2019.

Astăzi, românca va sosi în ţară, după ce a câştigat cel mai prestigios turneu de tenis din lume. Ea va participa la o conferinţă de presă, care va fi organizată chiar la Salonul Oficial.

Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla ce va spune Simona Halep, după sosirea în ţară!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite