EURO 2016, Franţa - România. Primul 11 aliniat de Iordănescu. 15.000 de români în tribune. Simona Halep îi încurajează pe tricolori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LIVETEXT EURO 2016, ROMÂNIA - FRANŢA
LIVETEXT EURO 2016, ROMÂNIA - FRANŢA

EURO 2016. România întâlneşte Franţa la meciul de debut al Campionatului European de Fotbal, partida Franţa - România urmând să înceapă la ora 22.00.

EURO 2016 EURO 2016, ROMÂNIA - FRANŢA ONLINE pe adevarul.ro

România joacă pentru prima dată în debutul unei competiţii de o asemenea anvergură, iar în tribunele de pe Stade de France vor fi aproape 80.000 de oameni, între care şi 15.000 - 20.000 de spectatori care vor susţine România.

EURO 2016, ROMÂNIA - FRANŢA. 20% dintre români cred în victorie

Potrivit unui studiu IRES, 24% dintre cei chestionaţi şi care se declară interesaţi de Campionatul European şi cred că scorul partidei inaugurale a EURO 2016, dintre România şi Franţa, va fi 1-1. 20% dintre aceşti respondenţi anticipează o victorie a României, în timp ce 37% cred că victoria va aparţine echipei Franţei, avansând diferite scoruri în acest sens. 50% dintre respondenţi nu ştiu cine este căpitanul naţionalei prezente la EURO 2016, 30% îl indică în mod corect pe Vlad Chiricheş, în timp ce 10% cred că acesta este Răzvan Raţ. 

Simona Halep e pregătită pentru EURO 2016: Hai România!

Ce primă au încasat tricolorii la ultima victorie în faţa Franţei, acum 40 de ani: „Erau bani ca lumea pe vremea aia!”

EURO 2016, ROMÂNIA - FRANŢA. Pronosticurile premierilor 

Premierul francez Manuel Valls, în general rezervat în privinţa pariurilor sportive, a riscat şi a oferit un pronostic pentru meciul de deschidere al Euro 2016 pentru BFMTV.

Valls mizează pe o victorie a Franţei cu 2-0 în faţa primilor lor adversari din cadrul Grupei A. Celelalte adversare ale gazdelor sunt Albania, pe 15 iunie, şi Elveţia, pe 19 iunie.

De partea cealaltă, Dacian Cioloş a scris, pe pagina sa de Facebook, că a asistat la ultimul antrenament al echipei naţionale, precizând că a ţinut să-i încurajeze pe fotbaliştii selecţionatei României. ”Am asistat la ultimul antrenament al echipei naţionale. Sunt băieţi tineri, curajoşi, care participă pentru prima dată la o competiţie internaţională atât de importantă. Am ţinut să-i încurajez şi să le spun că toţi ajungem odată şi odată într-o asemenea situaţie în care trebuie, pe plan internaţional, să ne reprezentăm ţara şi asta nu se învaţă de acasă”, a scris premierul Dacian Cioloş pe pagina de Facebook. ”Sunt convins însă că sprijinul şi încrederea de care se bucură îi va ajuta să facă un meci bun”, crede premierul. ”Îi voi încuraja din tribună, unde sunt alături de preşedintele François Hollande şi premierul Manuel Valls”, a arătat prim-ministrul. 

EURO 2016, ROMÂNIA - FRANŢA. Ce formulă de joc a ales Iordănescu

Tricolorii au efectuat un antrenament şi în această dimineaţă, repetând aşezările tactice. Anghel Iordănescu s-a oprit asupra următoarei formule de echipă, cea preconizată de toată presa: Tătăruşanu - Săpunaru, Grigore, Chiricheş, Raţ - Hoban, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, B. Stancu - Fl. Andone

EURO 2016, ROMÂNIA - FRANŢA. Primii 11

De partea cealaltă, Franţa va începe cu echipa: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Évra - Pogba, Kanté, Matuidi - Griezmann, Giroud, Payet.

Franta

GALERIE FOTO EURO 2016 România - Franţa. Atmosfera dinaintea meciului inaugural al Campionatului European de Fotbal 2016

Partida va fi condusă de arbitrul maghiar Viktor Kassai, în vârstă de 41 de ani.

Declaraţiile celor doi antrenori făcute în preziua partidei. Deschamps vs Iordănescu

Grupuri întregi de fani se îndreaptă către St. Denis, tribunele arenei Stade de France fiind gata să-i primească. Pe alocuri francezii au fraternizat cu românii. Berea îmblânzeşte orice rivalitate.

image

Ziua cea mai lungă pentru fotbalul nostru. Totul despre Franţa - România, meciul inaugural de la Euro 2016. FRF a chemat poliţia în cantonamentul echipei

O singură victorie la patru turnee finale. Vezi AICI istoricul României la Europenele de fotbal

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite