VIDEO Olanda-Ungaria 8-1 / Estonia-Turcia 0-2. Ungurii au fost ridiculizaţi la Amsterdam. Partida Turcia-Olanda este capitală pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Van Persie şi Robben sunt "gurile de foc" ale Olandei cu Ungaria
Van Persie şi Robben sunt "gurile de foc" ale Olandei cu Ungaria

După ruşinea suferită la Amsterdam, Ungaria nu mai are nicio şansă pentru a prinde locul de baraj. În schimb, Turcia rămâne în cursa calificării, după victoria obţinută în Estonia. În aceste condiţii, avem nevoie ca batavii să ne ajute încă o dată la Istanbul, acolo unde nu trebuie să piardă contra Turciei pentru a trimite România la baraj.

Partida de pe "Amsterdam ArenA" nu a avut istoric. Olandezii, deşi calificaţi, şi-au respectat blazonul şi au înscris aproape la fiecare fază de poartă împotriva Ungariei. Maghiarii au fost ca nişte boxeri anesteziaţi de pumnii adversarilor, fiind incapabili să iasă din colţul ruşinii.

În celălalt meci al grupei D, Turcia a câştigat facil în Estonia şi are nevoie de victorie în meciul cu Olanda de la Istanbul pentru a merge la baraj. Orice alt rezultat în meciul de marţi seara ar însemna pentru turci ratarea calificării la Mondiale în favoarea României.

VIDEO rezumat Olanda-Ungaria.


Min. 90+3 Final de meciuri: Olanda demolează Ungaria şi o scoate din cursa pentru locul 2. Turcia ia trei puncte în Estonia şi aşteaptă meciul decisiv cu Olanda de marţi.

Min. 90 GOL Olanda: Robben punctează şi el.

Min. 85 GOL Olanda: Van der Vaart pune şi el sare pe rana maghiarilor. Înfrângerea suferită în această seară este cea mai drastică din istoria naţionalei Ungariei.

Min. 64 GOL Olanda: Devecseri îşi trimite mingea în proprie poartă, scorul devine neverosimil: 6-1 pentru Olanda.

Min. 52 GOL Olanda: Van Persie reuşeşte "tripla", după o combinaţie de efect cu Robben. Atacantul lui Manchester United devine cel mai bun marcator din istoria Olandei.

Min. 47 GOL Turcia: Yilmaz aduce liniştea în tabăra trupei lui Terim. 

Min. 47 GOL Ungaria: Dzsudzsak înscrie golul de onoare al oaspeţilor din penalty.

Min. 46 A început repriza secundă a meciului Olanda-Ungaria. Şi în Estonia s-a fluierat startul mitanului secund.


Min. 45 Pauză în toate cele trei meciuri din grupa D. Olanda conduce Ungaria cu 4-0, Turcia conduce în Estonia cu 1-0, iar România are un gol avans în Andorra.

Min. 44 GOL Olanda: Van Persie face "dubla" la Amsterdam la capătul unui contraatac şcoală al batavilor.

Min. 38 GOL Olanda: Lens marchează şi el cu un şut din mijlocul careului advers.  

Min. 25 GOL Olanda: Gazdele îşi respectă blazonul şi mătură pe jos cu Ungaria. Strootman dublează avantajul "portocalei mecanice" graţie unei lovituri de cap.

Min. 22 GOL Turcia: Bulut deschide scorul pentru turci în Estonia. 

Min. 16 GOL Olanda: Van Persie înscrie cu capul pentru Olanda, după o centrare a lui Janmaat; olandezii ne dau speranţe din ce în ce mai mari pentru baraj.

Min. 1. A început partida Estonia-Turcia. Cu o întârziere de 5 minute a început şi confruntarea de la Amsterdam.


România stă cu ochii şi pe meciul Turciei din Estonia. Dacă echipa lui Fatih Terim se va împedica, atunci România va avea cale liberă spre baraj. www.adevarul.ro vă va ţine la curent şi cu desfăşurarea acestei partide.


Olanda: Vorm - Janmaat, Bruma, Vlaar, Blind -  Strootman, Van der Vaart, de Jong - Robben, van Persie, Lens. Selecţioner: Louis van Gaal.

Ungaria: Bogdan - Vanczak, Guzmics, Korcsmar, Kadar - Hajnal, Varga - Koman, Dzsudzsak - Nemeth, Bode. Selecţioner: Sandor Egervari.

Selecţionarul Olandei, Louis van Gaal, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că echipa sa va aborda foarte serios meciul cu Ungaria, chiar dacă e deja calificată la turneul final din Brazilia. Tehnicianul olandez a apreciat că şansele cele mai mari pentru a prinde locul doi în grupa noastră le are România. "Olanda mea nu pierde! Cu mine selecţioner, jucătorii sunt mereu motivaţi. În primul rând pentru fanii noştri, care au cumpărat toate biletele ca să ne vadă. Se vor simţi păcăliţi şi dacă facem egal. Apelez la orgoliul băieţilor. Nu le place să fie învinşi. Doar Van Persie, Robben şi Strootman au locul asigurat la Mondial. Restul, nu. Şi ei ştiu al naibii de bine ce rău sunt. Să nu uităm nici de topul FIFA. N-ar fi rău să evităm Brazilia în grupă la turneul final. Cât priveşte lupta pentru locul 2, respect şi Ungaria, şi Turcia, dar, pentru mine, România este cel mai bine plasată în lupta pentru baraj", a comentat van Gaal, citat de Digi Sport.

CITIŢI ŞI:

LIVETEXT Andorra - România: jucăm la „rupere“ cu agenţi imobiliari şi jucători de poker ca să mergem în Brazilia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite