Lovitura anului în lumea tenisului: un japonez a reuşit un retur magic, apoi a aruncat racheta. Ce a zis comentatorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yoshihito Nishioka
Yoshihito Nishioka

În aceste zile, în America şi în Canada sunt în desfăşurare puternice turnee pe hard în care sunt angrenaţi jucători de talie mondială. Chiar şi ei ar fi impresionaţi de ce a făcut un japonez anonim.

Atenţia iubitorilor tenisului e captivată, în această săptămână, de ce se întâmplă la Toronto, acolo unde Simona Halep e în sferturi la Rogers Cup, în timp ce varianta masculină a competiţiei a şocat fanii din cauza unui episod groaznic cu Nick Kyrgios în prim-plan.

În ciuda faptului că avem în desfăşurare competiţii mult mai bine cotate, un turneu Challenger, care se joacă în Aptos (SUA), a reuşit să furnizeze o fază care a făcut înconjurul lumii.

În meciul dintre Yoshihito Nishioka (Japonia, 134 ATP) şi Jared Donaldson (SUA, 153 ATP), sportivul asiatic a reuşit o lovitură care e catalogată ca fiind cea mai frumoasă a anului în tenisul mondial. Iată faza:

Dincolo de execuţia lui Nishioka, au fost senzaţionale şi reacţia acestuia, dar şi comentariul făcut de reporterul televiziunii căruia nu i-a venit să creadă ce a văzut: „Nu! Adică...Haide!“.

Pe lângă faptul că a reuşit un retur magic, Nishioka a şi câştigat meciul, impunându-se cu 2-1 la seturi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite