Lovitură de proporţii la French Open: Petra Kvitova s-a retras înaintea meciului cu Cîrstea. Ce se întâmplă cu Sorana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kvitova

Considerată o favorită la Roland Garros, mai ales după un bilanţ excelent în turneele pe zgură din acest an, Petra Kvitova (6 WTA) a fost obligată să ia o decizie dureroasă.

Nici n-a început bine French Open 2019, iar proba feminină a rămas deja fără două dintre jucătoarele din Top 10: Angelique Kerber (5 WTA) şi Petra Kvitova (6 WTA). Dacă prima a suferit o înfrângere neaşteptată, cehoaica nici n-a apucat să debuteze în competiţie.

Kvitova era programată să joace, astăzi, în turul I cu Sorana Cîrstea (84 WTA). Aflată într-o formă foarte bună pe zgură, cu un turneu câştigat pe această suprafaţă, la Stuttgart, Kvitova a fost obligată să se retragă din cauza unei accidentări.

„Am avut o durere în braţul stâng în ultimele săptămâni şi, aseară, o radiografie a dezvăluit o ruptură de gradul doi care se poate agrava, în cazul în care voi juca astăzi. Acum doi ani, mi-am făcut revenirea în circuit, aici, la Roland Garros, aşa că sunt foarte tristă că nu pot juca aici, în acest an. A fost o decizie foarte grea, dar sper ca turneul să fie un succes şi abia aştept să revin aici în 2020“, a scris Kvitova pe Facebook.

Având în vedere retragerea ei, Sorana Cîrstea va întâlni un lucky-loser în turul I, urmând să joace, astăzi, cu Kaja Juvan (131 WTA).

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite